A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області" Бурбулатівська філія

Новини

Дата: від до Скинути

"Автономна Республіка Крим: традиції, культура, релігія"

У восьмому класі було проведено виховну годину на тему «Автономна Республіка Крим: традиції, культура, релігія». Учні здійснили віртуальну екскурсію, познайомилися з визначними місцями та легендами Криму. Класний керівник Білик Т.М. розповіла про археологічні розкопки на території Херсонесу. Учениця 8 класу Мосоян Софія підготувала презентацію «Бахчисарай – центр кримсько-татарської культури».

21:12 27.02.2021

Святкування 150-річчя від дня народження відомої української поетеси Лесі Українки

В рамках проведення заходів з нагоди святкування 150-річчя від дня народження Лесі Українки в Бурбулатівській філії було проведено конкурс читців поезії відомої української поетеси.

23:20 25.02.2021

Міжнародний день рідної мови

З метою виховання любові до рідної слова, почуття патріотизму, національної гордості у Бурбулатівській філії було проведено свято до Міжнародного дня рідної мови, організатором якого була вчителька української мови та літератури Бондаренко Н.І..

22:38 23.02.2021

"Герої не вмирають"

20 лютого – дата героїчно-трагічної сторінки Майдану, під час якої у сутичках протестувальників із силовиками у центрі Києва загинули понад сто осіб.

19:06 20.02.2021

Воїни-інтернаціоналісти серед нас

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 42-га річниця виведення радянських військ з Афганістану.

22:13 15.02.2021

Шоу-програма «Хто зверху?»

З метою виховання почуття колективізму, відповідальності за доручену справу, вміння працювати в команді та пропаганду в підлітків ідеї гендерної рівності 12 лютого 2021 року в Бурбулатівській філії було проведено до Дня Святого Валентина шоу-програму «Хто зверху?». Змагання проходили між хлопчиками і дівчатками. Перемогла команда дівчат.

23:16 14.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень