A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальний заклад "Близнюківський ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області" Бурбулатівська філія

Новини

Дата: від до Скинути

Обережно! Коронавірус!

У Бурбулатівській філії з працівниками і здобувачами освіти були провдені бесіди та опрацьовані пам'ятки "Як знизити ризик інфікування коронавірусом?"

15:41 28.02.2020

День вшанування Героїв Небесної Сотні

З нагоди Дня вшанування Героїв Небесної Сотні було проведено виховний захід «Вони загинули за Україну». Учні слухали історію про героїв Майдану, виготовляли ангелів-охоронців, хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих на Майдані та в зоні АТО. Із сльозами на очах присутні слухали пісню-гімн Майдану «Пливе кача…».

20:48 21.02.2020

Міжнародний день рідної мови

21 лютого 2020 року,  у Міжнародний день рідної мови, у Бурбулатівській філії проведено інтелектуальну філологічну гру «Мова калинова». Змагалися дві команди: «Мовознавці» та «Словограй». Діти проявили себе як справжні знавці української мови. Під кінець свята переможці отримали солодощі.

16:13 21.02.2020

День Соборності України

22 січня – День Соборності України. Сьогоднішня зустріч учнів 6 – 8 класів присвячена Україні, рідному краю. Це інтелектуальне змагання «Як я знаю Україну» для тих, хто любить свою державу, відчуває себе українцем і хоче поповнити свої знання про історію, народні традиції. Діти продемонстрували свої знання, а переможцями стала команда «Славні нащадки козаків», гаслом якої були слова «Богу – душу, Україні – життя, а честь – для себе!».

22:24 22.01.2020

Участь у Форумі патріотичних сил лідерів учнівського самоврядування Харківської області

10 грудня 2019 року в КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбувся Форум патріотичних сил лідерів учнівського самоврядування Харківської області, присвячений Дню Збройних Сил України, в якому взяли участь учні нашого закладу Гриненко Діана і Білик Анна. До Форуму всі учні нашої школи підготували листи-вітання, обереги, зібрали продукти харчування та речі в рамках проектів «Допоможи герою АТО» та «Діти – дітям», які волонтери передали до військових частин на сході України.

19:26 12.12.2019

Участь у Всеукраїнській краєзнавчій експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина - Україна»

Учень 8 класу Бурбулатівської філії Бєлік Ілля взяв участь у Всеукраїнській краєзнавчій експедиції учнівської молоді «Моя Батьківщина - Україна». Його робота має назву «Історія села Бурбулатове». У грудні Белік Ілля разом з керівником Бондаренко Н.І. був запрошений на обласну конференцію, де отримав Грамоту, солодощі та книгу  «Моя Батьківщина - Україна», у якій надруковані тези його роботи.

17:42 03.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень